eva-ilievskaПријатели, апелираме до секој од вас, да и помогнеме на малата ЕВА ИЛИЕВСКА, со вртење на бројот 077143402 (ВИП корисници).

Таа има само 1 месец, а веќе треба итно да се оперира нејзиното срце! Операцијата чини 13500 евра во Бугарија, а семесјтвото не може да ги покрие трошоците.
Да и подариме ние на Ева! Зошто секое дете заслужува ЖИВОТ! 
Кој нема број на ВИП, нека претрча до банка!

Трансакциски сметки:

300-0070827508-86 Комерцијална банка

200-0016518668-27 Стопанска банка

А сите оние од странство што сакаат да донираат за малата ЕВА, на следнава сметка:

0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X

NAME AND SURNAME:DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
ADRESS:UL GJORCE PETROV BR 75 A
KUMANOVO 1300

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија: