filipМалиот Филип Петровски боледува од тумор на мозокот, и мора итно да се оперира во болницата Систина.

Неговото семејство не е во состојба да ја плати операцијата....Ние сме тие кои можеме да помогнеме, ајде да го сториме тоа!

Донирајте на: 070/143-133